Anugerah 2012   Leave a comment

Salam kembara semue… Di hari yg indah damai ngan opis mama sally ( ari ni mak nak feel name matsalleh gak) ari ni total yg hadirkan diri ialah 5 org jek… Kalau mama jerit skit ..aww.. Satu opis dgr,,, confirm mama dpt email tazkirah berdas2 Oleh kerana ini islah akhir tahun mama akan memberikan beberapa anugerah utk rakan2 mama di luar sana….

Anugerah hj arshad…. Tiada kaitan dgn feris anugerah mahupun arwah sudirman hj arshad.. Anugerah khas dari juri2 rcngan audition yg mama tak ingt pun sape nama dorang telah diberikan kepada….. diva…..sila senyum rm1.6k…..anugerah ini di beri kepada diva kerana berjaya melaser seekor anak ikan yg muka comel tapi perangai sewel( nak rhyme gak) …tak sia2 nama ko diva nyah. Tahniah diva,,, andalah sumber inspirasi utk kami yg suke speedo anak ikan… Sla tepok “beta gembira”

Seterusnya mama ingin sampai kan best make up effect… Saingan agak sengit dengan chammy matilah name kimmy jadi chammy.. Dan jury jugs manukan kecantikan miss kedah dipertimbangkan, namun , selepas di adili oleh irvina, mama telah bersetuju utk meganugerahkan gelaran ni kepada tidak laen dan tidak bukan… Miss pompui tel. Berumur (dirahsiakan) dgn ketinggian 176 dan berat ( juga dirahsiakan…ada kesan pemadam di kertas pencalonan) adalah seorang supermontel terkemuka di kota thailand… Beliau sentisa hadir dgn lipgloss dan blusher…..coz beliau sentiada bersedis utk bergambar…..fav quote beliau ialah “dah merah tak pipi mak”

Anugerah yg dinanti2kan ialah anugerah keseraman terlampau…seperti biasa, datin jerrina tersenarsi didalam shorlisted melalui lakonan terkesannye di dalam cerita ju on@marketplace iv… Namun pemenang anugerah keseraman terlampau melampau di menangi oleh kak memonz… Setelah beliau telah berjaya membawa watak janda dahaga cinta d padang pasir..dan klimaknye apabila tmpt bekerja beliau dserang namun beliau ttp mampo tersenyum dan post pict kat group.. Tahniah kak memonz…anda mmg layak…fav quote “im free but not available sgt mngambarkan beliau seorang wanita berkerjaya yg sanggup menempuh keseraman yg lebih…utk itu kami hadiah yg lebih seram dari itu….tahniah memonz kami hadiahkan ko kawen

Anugerah kembara di tanah salju di berikan kepada pemilik senyumsn paling berharga di dalam kemas, sorry diva u disqualified, memonz u 2, pemenang nye tidak lain dan tidak bukan nazrinah mario….. Ya.. aktress cantik berbadan sasa ini menjadi idaman ramai termasuk anak ikan, retis dari indo dan juga pemandu2 teksi. Tahun ini beliau telah melebarkan sayapnye dgn mamasukan negara2 eropah sbg jajahan beliau.. Utk mengenali beliau di chat…beliau sentiada memulakan dgn ayat ” yall semue… Kenal x…. (Pic jejantz)……tahniah nazrinah….

Anugerah chun li diberiksn kepada chammy…bukan sahaja beliau cantik sebagai pramusaji…tetspi beliau juga merupakan mahakarya kepada pasukan maoero attack. Namum yg membawa kepada kemenangan selesa beliau terhadap artis2 berwajah pan tionhua lain seperti , es lilin dan put ialah kecekalannya apabila memulas dan mengetil tangan milik suaminya. Sehinggs biru lebam dan terkesan..mmg akak suka gune perkataan ini hari ini…. Tahniah chammy ur fighter in our team…fav moment bersama chammy – ketika berada di depan agogo boys di bkk..lalallala

Anugerah kepala meja… Sudah tentu dimiliki….oleh sherina….. Anak didikan zana….zana… Ini merupakan produk kelas A dari sebuah institusi pendidikan tinggi terkemuka di ibukota.. Beliau byk memberi kesah2 teladan kepada group utk sentiasa cekal dalam meniti hari. Tidak janggal jika stgh2 memanggilnya bonda kerana sifat beliau yg mmg teratur dan mengatur ini…. Tahniah

Anugerah terakhir dari mama sally… Dont worry rina mantoya pun sebuk nak kasik anugerah sok…so ade lagi….anugerah terakhir dari mama sally khas utk azhar..di berikan kepads beliau kerana …eylok sgt…. Larekkk

Ok hingga ketemu lagi salam akhir tahun dari
Mama salasiah

Advertisements

Posted 31/12/2012 by adokotau in Uncategorized

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: